I Am Stuck On Baccolis, 'Cause Baccolis'S Stuck On Me. - Come Back When You Grow Up

Sammlare av rang

Posted May 20, 2018, 3:47 a.m. By baccolis

Nu är det den tiden på året igen. Våren - när allt ska börja om. Nu ska det rensas i garderober, det ska bytas frisyrer, det ska fixas med fasadrengöring, det ska rensas i förråden, det ska städas på tomten, grönsakslandet ska bli befintligt igen och så vidare. Och enligt mig är detta definitivt den bästa tiden på året. Nystarternas nystart.     Det är ju underbart att man får en nystart en gång om året. Jag älskar framför allt att rensa ur allas garderober, det finns enligt mig nästan inget roligare än att rensa i allmänhet. 

Min dotter har dock grov separationsångest från saker så jag försöker att rensa mestadels när hon inte är hemma så att hon inte blir så upprörd. Det spelar liksom inte någon roll om det är hennes saker jag slänger eller om det är något helt annat. Här om dagen skulle jag kasta den gamla vattenslangen eftersom att vi köpt en ny, och hon försökte övertala mig i säkert en timma om att hon skulle få den. För hon kunde tydligen använda den till en massa olika saker. Och det kör ju ont i ens mamma hjärta men ibland så måste man faktiskt säga nej till sina bar, var i hela friden skulle hon med den till? Ingen ting den hade bara hamnat i hennes rum och stökat ner ännu mer. 

Min mamma är också en samlare utav rang och jag misstänker att det är därifrån hon har fått det ifrån. Hon älskar att komma hem till mormor och kommer alltid hem därifrån med en massa nya och väldigt onödiga saker. Det ä sju fint att dom har en sån fin relation, men jag önskar ju helst att dom hade kunnat bonad över någonting annat än att samma på massa små onödigt och ofta fula prylar.